Uvjeti korištenja

Dobro došli na internet stranice noninazdravakuhinja.com

Korištenjem bilo kojeg dijela noninazdravakuhinja.com i svih njegovih dijelova i podstranica tvrtke Terracon d.d. automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja.

Autorska prava

Terracon d.d. polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programski kod).
Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela internetskih stranica, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autroskih prava noninazdravakuhinja.com, a i podložno je tužbi.
Sadržaj objavljen na noninazdravakuhinja.com može se koristiti samo za individulane potrebe korisnika. Prenošenje sadržaja s portala dozvoljeno je isključivo uz navođenje izvora te linka na originalni sadržaj. Uvijek kada to okolnosti dozvoljavaju prije prenošenja ili redistribucije sadržaja internetskih stranica noninazdravakuhinja.com potrebno je zatražiti pisanu suglasnost uredništva.

Zaštita privatnosti

noninazdravakuhinja.com poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja internetskih stranica. Podatke iz procesa registracije te ostale podatke o korisniku, Terracon d.d. neće davati na uvid trećoj strani. Podatci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.
noninazdravakuhinja.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke dobivene tijekom korištenja internet stranica (podatci o računalu, davatelju internetskih usluga, pretraživačima, tzv. kolačići itd.) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke noninazdravakuhinja.com koristi u svrhu prikupljanja informacija o korisnicima, kako bi na taj način poboljšao kvalitetu sadržaja i prilagodio ga svojim posjetiteljima.

Sadržaj dobiven od korisnika i posjetitelja internetskih stranica

noninazdravakuhinja.com nije vlasnik sadržaja koji objavljuju posjetitelji na stranicama noninazdravakuhinja.com. Svi samoinicijativno poslani materijali, a osobito fotografije, video uradci, tekstovi i drugi slični materijali, odnosno autorski radovi ( u daljnjem tekstu: Materijali) mogu, jednom ili više puta, bez vremenskog ograničenja, ali i ne moraju, biti objavljeni na noninazdravakuhinja.com. Posjetitelji prihvaćaju da za poslane materijale ne zahtijevaju te da im neće biti isplaćena novčana ili koja druga nadnada za njih.
Sve osobe koje samoinicijativno pošalju materijal jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na njega polažu autorska prava.

Obveze korisnika

Korisnicima noninazdravakuhinja.com strogo je zabranjeno:

  • objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način
  • objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenja moglo nanijeti štetu drugim korisnicima.
  • lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe
  • objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
  • svjesno objavljvanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera ili hardvera i telekomunikacijske opreme.

Linkovi na druge internetske stranice

noninazdravakuhinja.com sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja te linkova na vanjske stranice.
Sve sadržaje internetskih stranica noninazdravakuhinja.com koristite na vlastitu odgovornost i noninazdravakuhinja.com ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.
Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na noninazdravakuhinja.com i van istog, isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. noninazdravakuhinja.com ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Izmjene uvjete korištenja

noninazdravakuhinja.com zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internetskim stranicama.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This