Dobitnica nagradne igre:

Dobitnica nagradne igre Nonine zdrave kuhinje je Tea Bandić. Molimo sretnu dobitnicu da nam se javi u FB inbox ili putem kontakt stranice sa svojim osobnim podatcima. Hvala puno svima koji su učestvovali u nagradnoj igri. Uskoro stiže nova nagradna igra, pratite nas i dalje.

Krakle zdjelicaVeseli nas što možemo objaviti novu nagradnu igru kao suradnju naseg bloga Kuhajte sa Željom i branda Krakle Keramika iz Zadra. Budući da naša blogerica veliku pozornost pridaje lijepoj prezentaciji hrane, Krakle keramika je bila idealan izbor za ovu suradnju. Predivne, ručno izrađene i unikatne posude izvrsno se uklapaju u našu cijelu priču, a od danas se i vi mozete uključiti u našu igru i osvojiti jednu od njih. Zdjelica je reljefne izrade, ima zlatne dekoracije, te je izrađena od visoko kvalitetne bijele gline i glazirana bezolovnom glazurom.

Nagradna igra traje do 15.02.2017. kada ćemo izvući sretnog dobitnika ili dobitnicu 🙂

Da bi imali priliku osvojiti poklon paket, sve što trebate je staviti like na objavu o nagradnoj igri na našoj Facebook stranici, lajkati stranicu Krakle Keramike i podijeliti javno ovu objavu na svom profilu sa komentarom koji sadrži #NonaDaruje

Dobitnika ćemo izabrati nasumice sa popisa svih koji su napravili prethodna tri koraka.
Ime dobitnika ćemo objaviti 15.02.2017 u 17 sati.

* U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici tvrtke vlasnika Nonina Zdrava Kuhinja i Krkle Keramika, i vezanih tvrtki te rodbina zaposlenika.

Do izvlačenja dobitnika

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Podijeli sa prijateljima

Obožavamo vidjeti da čitate Noninu Zdravu Kuhinju, a još nam je veće zadovoljstvo i poticaj kad dijelite naše tekstove sa prijateljima!