Dobitnica prve nagradne igre: Danijela Lukač

Dobitnica prve nagradne igre Nonine zdrave kuhinje je Danijela Lukač. Molimo sretnu dobitnicu da nam se javi u FB inbox ili putem kontakt stranice sa svojim osobnim podatcima. Hvala puno svima koji su učestvovali u nagradnoj igri. Uskoro stiže nova nagradna igra, pratite nas i dalje.

S ponosom vam predstavljamo prvu nagradnu igru Nonine zdrave kuhinje u suradnji s vinotekom Viola iz Splita. Ovo je prva od mnogih nagradnih igara koje ćemo organizirati u suradnji s našim sponzorima. Za vaše povjerenje nagrađujemo vas ovim divnim poklon paketom.

vino pribidragPoklon paket uključuje:

Vino Pribidrag (Zinfandel) 0,75 l – Kuća sretnog čovjeka.

Pribidrag je autohtona vinska sorta omiškog vinogorja po kojoj je renesansna Dalmacija bila prepoznata u vinskom svijetu, a koji je planetarnu slavu doživio kao zinfandel u SAD-u. Vrlo je intenzivne rubinske boje s izraženom sortnom aromom koja varira od diskretnih cvjetnih do snažnih voćnih mirisa.

Višnjak Omiški (Liker od višnje maraske) – Kuća sretnog čovjeka

Da bi imali priliku osvojiti poklon paket sve što trebate je:

  • staviti like na našu Facebook stranicu: ovdje
  • staviti like na objavu o nagradnoj igri na Facebook stranici
  • podijeliti javno objavu o nagradnoj igri koja se nalazi pri vrhu Facebook stranice s hashtagom #NonaDaruje

Dobitnika ćemo izabrati nasumice sa popisa svih koji su pravilno učestvovali u igri. Ime dobitnika ćemo objaviti 17.10.2016 u 18 sati na našoj Facebook stranici i u ovoj objavi. U nagradnoj igri mogu sudjelovati samo punoljetne osobe.

Vinoteka Viola

U samom srcu Splita, u ulici baroknog pjesnika Ivana Gundulića pronaći ćete vinoteku ugodnog ambijenta, no Vaše omiljeno vino, prigodan poklon ili nadopunu za Vaš arhivski mali kućni podrum možete pronaći i naručiti online, putem webshopa. Ako ste u potrazi za novim organoleptičkim doživljajima, posjetite našu vinsku oazu vrhunskih kapljica. Posjetite naš mali vinski hram ili nas pratite online i postanite dio naše škole vina.

Više o našem sponzoru vinoteci Viola pogledajte na njihovoj službenoj stranici: vinoteka-viola.com

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Podijeli sa prijateljima

Obožavamo vidjeti da čitate Noninu Zdravu Kuhinju, a još nam je veće zadovoljstvo i poticaj kad dijelite naše tekstove sa prijateljima!