Recipe Tag: brokula

Rizoto s brokulom

Rižoto s brokulom i slanim srdelama

Rižoto s brokulom i slanim srdelama je još jedan u nizu ukusnih kremastih rižota koje možete pripremiti na jednostavan način tako da slijedite nekoliko bitnih koraka. Za pripremu ovog rižota kao i za skoro sve druge, za početak vam je potreban dobar povrtni temeljac, iako možete koristiti i mesni. Ako ga nemate već spremnog pri ruci, možete ga na jednostavan način pripremiti u pola sata.

  By Nona

Integralni spageti s kozicama i povrcem

Integralni špageti s kozicama i povrćem

Danas vam donosimo ovaj divan recept s integralnom tjesteninom, krepovima kozica i povrćem koji će vas naprosto oduševiti. Lagan, jednostavan i brz obrok, kojeg ćete pripremiti u manje od pola sata. Tjestenina je svakako odličan izbor za pripremu kompletnog obroka kada vam nedostaje vremena, a priznajmo i ideja.

  By Nona

Tjestenina s brokulom

Tjestenina s brokulom

Tjestenina s brokulom je lagan i zdrav obrok koji možete pripremiti u malo vremena. Tjestenina je svakako odličan izbor kada nam nedostaje vremena, ali svejedno ne želimo odustati od pripreme finog i ukusnog obroka. Brokula je jedna od onih supernamirnica koje stručnjaci često preporučuju da se uvede što češće u tjedni jelovnik jer blagotvorno djeluje na cijeli organizam.

  By Nona

fettuccine s brokulom i sirom

Fettuccine s brokulom i sirom

Tjestenina je uvijek dobra ideja za brz, jednostavan i ukusan obrok. Na našim stranicama možete pronaći niz raznih recepata s tjesteninom i umacima koje možete pripremiti dok se tjestenina kuha, pa će vam za pripremu obroka trebati svega 20-ak minuta. Ovaj recept ćete kuhati 10 minuta duže, želite li kuhati tjesteninu u vodi u kojoj se kuhala brokula i samim time smanjiti broj posuda za pranje, što je također nama ženama jako bitno.

  By Nona

Pin It on Pinterest