Recipe Tag: tunjevina

polpete s tunjevinom

Polpete od tunjevine

Polpete od tunjevine su malo drugačiji recept od klasičnih recepata za polpete s mesom koje većina nas rado sprema. Naime, za pripremu ovih sočnih polpeta od tunjevine koristimo pire krumpir koji je najbolje pripremiti kod kuće budući da su već gotove smjese za pire krumpir su mnogo mekše i nisu odgovarajuće za pripremu polpeta. Dakle, za ovaj pire krumpir koristi se manje maslaca i mlijeka kako bi bio čvršće konzistencije i da bi bilo lakše napraviti polpete.

  By Nona

tjestenina s tunjevinom i povrćem

Tjestenina s tunjevinom i povrćem

Tjestenina s tunjevinom i povrćem je još jedan od onih finih i brzih recepata koje možete pripremiti u zaista malo vremena, a uz to je jako, jako ukusna. Rajčice su zasigurno najbolja namirnica za pripremu brzih umaka za tjesteninu, a pogotovo male cherry rajčice koje je dovoljno izrezati na polovice ili četvrtine te kuhati s crvenim lukom nakon što ga zažutite na malo maslinovog ulja.

  By Nona

tjestenina s tunom, maslinama i kaparama

Tjestenina s tunom, kaparima i maslinama

Ovo je još jedan od onih ekstra brzih, a iznimno ukusnih recepata s tjesteninom, pogotovo za ljubitelje okusa mora. Naime, spremit ćete ga u svega 20 minuta, a možete ga poslužiti za svaku priliku jer ni okus ni izgledom neće razočarati. Okusi se tako lijepo prožmu da dobijete zaista okusom bogat obrok jer svaka od ovih namirnica mu daje onu posebnu notu.

  By Nona

Pin It on Pinterest