Recipe Tag: piletina

Tjestenina s piletinom

Tjestenina s piletinom

Tjestenina s piletinom je jednostavan i ukusan recept koji će ponajviše odgovarati onima koji vole brze, a opet hranjive obroke. Ništa lakše za pripremiti od fine tjestenine, a ideja za umak ima zaista mnoštvo i za svačije nepce.

  By Nona

Piletina u umaku od gljiva

Piletina u umaku od gljiva

Piletina je bijelo meso koje se najčešće priprema, što zbog toga što je ekonomičnije i dostupno svima, ali ponajviše zbog toga što je svakako zdravije od crvenog mesa. Piletinu možemo pripremiti zaista na mali milijun načina te je kombinirati uz mnoštvo namirnica kako bi joj pojačali okus. Najčešće se pripremaju pileća prsa koja, doduše, moramo pripremiti na pravi način kako ne bi bila suha, tvrda i bez okusa.

  By Nona

grilana piletina

Aromatična piletina na grill tavi

Aromatizirana piletina na grill tavi je odlična ideja za brzo i ukusno mesno jelo. Možete je poslužiti s pireom ili restanim krumpirom, salatom ili pak grilanim povrćem. Osim začina koje vam predlažemo, možete dodati i druge po želji kako bi dodatno aromatizirali meso poput muškatnog oraščića, kurkume, ružmarina ili bosiljka. Na grill tavu možete dodati i cherry rajčice, crne masline ili pak tikvice na kolutiće.

  By Nona

Pin It on Pinterest